V. Tukov, Eva Yablokova I am bored

ßáëîêîâà Åâà
           I AM BORED... LOOKED FOR...
           BUT TODAY’S AS YESTERDAY.
           DREAM IS GOING. I DON’T  KNOW
           WHEN IS CLOSED ALL  THIS  WAY ?

                AND YOUR HAND IN MINE...( YEAH!)
                IT’LL BE FOREVER,
                WILL BE FOREVER...
                BUT I  CAN NEVER
                NEVER UNDERSTAND FOR A WHY
                THIS LIFE IS ENDLESS ?

          FAST GOOD-BYES AND LONG  NIGHTS
          MY ALONE HURTED SOUL.
          BIRDS HAVE FLOWN... LEAVES HAVE FALLEN...
          WHERE ARE MY DEPART  JOYS ?
 
                AND YOUR HAND IN MINE... ( YEAH!)
                IT’LL BE FOREVER
                WILL BE FOREVER
                BUT I CAN NEVER
                NEVER UNDERSTAND FOR A WHY
                THIS LIFE IS ENDLESS ?