Весна

Княжна Путятична
Ранком у моє віконце,
Увірвався промінь сонця)
Дрьома  мрії принесла,
Де прокидаються дива.

Десь там у лісі ще сніги...
Та проліски ще бачать сни.
Тихенько вітер їм співає,
Про те що вже зима минає.

Милуюсь, тепло на душі.
Маленька пташка пролунає:
Весна у всій своїй красі,
На Землю величчю ступа