Знайшла у архiве вiншаванне

Люба Солошина
Знайшла ў архіве віншаванне
З вясновым святам, новым станам,
Запэўненнем – зіма маёй трывогі адышла.
Імклівы почырк.
Хваляванне.
Тры клічнікі на развітанне:
“І поспехаў ва ўсім!!!”
…Куды сплыла тая вясна?