Справжнicть

Марина Степанская
Справжність морозів і віхол,
Справжність всіх слів і мовчань,
Спраглість цілунків і сміху
Шкулькість щемких розлучань.

Справжність рожевих пелюсток,
Ніжності й тремкості вуст.
ОбУда німих вчора пусток,
Встидливість й розкутість розпуст.

Стрімкість минущості днини,
Невідворотність ночей.
Справжність нас двох і години,
Любви, поцілунків, очей.