Поздравительные тексты-12 на укр. яз. - 10ед

Елена Палагута
Из альбома "Мои стихи на украинском..."

ПОЗДРАВИТЕЛЬНЫЕ  ТЕКСТЫ – 12
(для открыток-комплиментов) \ 10ед.

ВІТАЛЬНІ ТЕКСТИ – 12
(для листівок-компліментів) \ 10од.

1*
Ти в День Народження красивіше за всіх!!!
Як квітка, прибрана ти... Любо й подивитись!!!
До досконалості всього один лиш крок –
Тобі пора вже серцем сяючим влюбитись!!!

Нехай же щастя подарують Небеса!!!
Тоді душею оживеш ти!!! Будеш знову
Неперевершеною, як Весна-красна!!!
І заіскришся враз весняною любов’ю!!!

2*
Сяй, Красунечко! Сяй дивовижно!!!
Всьому світові щастя даруй!!!
Мрій безмежно... Кохай безоглядно...
І красою хмільною чаруй!!!

Ти засліплюй яскравістю очі...
Митям хвили мрійливі задай!!!
І розстав вірно б’юти-акценти...
І, як сонце, божественно сяй!!!

3*
Головне, що даруєш ти світу, –
Це твоя бездоганна краса!!!
Це твоє добре, янгольське серце!!!
Це твоя промениста душа!!!

Це все – ти!!! Неповторна... Єдина...
І все те, що ти світу несеш!!!
Це усмішка твоя... Погляд ясний...
Це божественне сяйво твоє!!!

4*
З народженням, подруженько моя!!!
Час вабити, кохати і любити!!!
І слухати рулади солов'я!!!
І соняшну історію творити!!!

Час бути, як красунечка-весна...
І сяяти яскравіше за сонце...
Пізнати, де живе любов земна...
Потримати мить щастя у долоньці...

5*
Ти, люба, – як весняна квітка!!!
І світосяйна... І привітна...
И милуватися тобою –
Приємно, радісно для нас!!!

Ти подаруй любов Веснянці...
І запроси Судьбу на танці...
Квітучою будь! Молодою!!!
І чарівною, як Весна!!!

6*
Всі багатства Весни – для твоєї краси!!!
Світосяйні... Магічні... Яскраві...
Тільки ти обери лиш найкращі дари!!!
Для душі... Для ума... Для забави...

Попроси у житті блиску всіх почуттів...
І чудового настрою вранці...
Тільки ти не блукай... Щастя мить розшукай!!!
І довірся Майстрине-Веснянці!!!

7*
Більше, ніж просто люба і мила
Ти в казковому сяйві весни...
Промениста! Яскрава! Мрійлива!!!
Як зразок чарівної краси!!!

Будь завжди, ніби сонце для квітці...
Тепле... Світле... Привітне... Ясне...
Хай любов в серці  вічно іскріться!!!
Світу радість та спокій несе!!!

8*
Ти в будь-якому віці молода!!!
Прекрасна! Незрівнянна! Досконала!!!
І посмішка у тебе – чарівна!!!
Душевність, розум і красу з’єднала!!!

Веселі іскри граються в очах...
Рум’янець на щоках блискоче гарно...
Усе це оспівати б у піснях!!!
І випити б за тебе повну чарку!!!

9*
Шовкова квітка ти сьогодні...
Ніжна... Осіяна... Мрійлива...
Створити образ бездоганний
Тебе Весна допомагає!!!

Оновлення відчуй ти розкіш!!!
І хай душа твоя щаслива
Знаходить сяйво в миті кожній!!!
В казках весняних потопає!!!

10*
В день народження ти, мила, –
Ніби сяюча весна!!!
Приголомшливо вродлива!!!
Неймовірно чарівна!!!

Ти сьогодні – сонце ясне...
І душа твоя – цвіте!!!
Обери відтинок щастя,
Що тобі лиш підійде!!!