Весна у бiлiй сукн

Виктория 75
Весна у білій сукні.
Вдягнулася мерщій!
Під снігом лиш відчутні
грайливі хвилі мрій.

У мрії березневі
покличе всіх жінок!
До кожної оселі
святковий зробить крок:

«Сприймайте подарунки!
Радійте досхочу!
До кожного пакунку
натхнення долучу!»

Вже свято на порозі.
Впусти його у дім!
Втомилося в дорозі.
То ж з ним і відпочинь!

Весна замінить сукню!
Летить нестримно час.
Прискорить незабутній
весняний вернісаж!

06.03.2021