Жiнка

Людмила Татур
          ДЛЯ ВАС, ЧОЛОВІКИ.

Таке гарне створіння Господнє,
В ній усе досконале й природнє!
Її вигін стрункого тіла -
Ніби лебеді пролетіли...
Наче пестять крилом своїм ніжним
Незаміжні, так і заміжні.

Кожна жінка "помазана" Богом
І для зрячого, і для сліпого.
Якщо, зрячий, не бачиш краси,
То сліпого сказать попроси.
Бо напевне навпомацки більше
Сліпий бачить красу і все інше...

Зрячим більше дано, та не завжди
Розпізнать від брехні можуть правду.
Жінка, дійсно, є Витвір Природи,
Це, мужчини, для вас, в нагороду!
Й щоб не тліло сімейне багаття,
Ви і створені сильною статтю!

Захищайте завжди свою Жінку,
Добавляйте в багаття жаринку,
Ви давайте їй час відпочинку,
Ви тнцюйте для неї лезгінку,
Хай лунає сміх її дзвінко!
Свою міцно кохайте любинку.

Тоді буде гармонія в домі,
Різні фото в сімейнім альбомі,
Буде спокій і злагода в хаті,
З миру зіткана й благодаті.
Будуть в щасті й в добрі ваші діти!

А чого б вам іще і хотіти...