Останне прохання приемного часу

Константин Матаков
***

Останнє прохання приємного часу
Зробити кайдани червоні щоразу
Коли засипають всі птахи в долонях
Дитини що ходить по краю безсоння

Блискуче благання краплиночки свiту
Про вітер дощ блискавку несамовиту
Питаю їх як же дісталися Львова
І відповідають звучить колискова

050321