За Зелю!

Виктор Ковязин
Грошей нема, принижена краiна,
При владi божевiльная скотина.
Хоча зруйнована краiна в щент,
Здоров'я тобi, пане президент!
За Зелю всi молиться, громадяне!
Бо пiсля нього чорний час настане.
(Ви не за це скакали на майданi?)
Пiдтримаю я Зелю в цьому вiршi. -
Прийде наступний пан — вiн буде гiрший.
Дай Боже Зелi мiцного здоров'я. -
Пiде вiн — все скiнчиться кров'ю.............