Femeie

Галина Чиореску
              Dedicata scumpelor, preaiubitelor
              mele fetite Jana si Nastica cu
              prilejul zilei de 8 martie


Vezi stelele ziua de te uiti intr-o fintina adinca.
In ochii tai cind ma uit - vad vesnicia!
Inima ta e tare ca si o stinca,
Iar parul tau - matasos e ca glia!!!


Esti slaba, plapinda ca firul de iarba,
Dar esti puternica ca o furtuna!
Pe toti in smerenie-i slujesti ca o roaba,
Si totus, pe cap tu porti o cununa!!!!


             03.02.2021