То так справжня любов починаеться

Владимир Козачек
Кажуть стріли Амурові є !
Хоч би як не хотів, не побачиш їх,
Та все ж, кожен із нас пізнає:
Одну мить - стріл політ Купідонових !

А вони все летять і летять
І від них вже тобі не сховатися,
Почуття все бурлять і бурлять
І що' це, розум хоче дізнатися !

Кров у тілі неначе кипить,
Навкруг тебе усе обертається,
А як радісно серце тремтить -
То так справжня Любов... починається !

14-25.02.2021 г.
Владимир Козачек
07.03.2021 г. 20:47