Сени къутлайман, анам!

Насият Даибова
Урлукъ  чачып челекге
Гече-гюндюз сугъардым.
-Яшна арив гюл болуп,
Урлугъума бувардым.

Узакъ къалмай урлугъум,
Гёзел гюлге айланды.
Олай исбайын тапмас,
Сав дюньядан айланып.

-Гёзел гюлню беремен,
Анам,сагъа байрамгъа.
Таза юрекли гюлге,
Бары къалсын гьайрангъа!

-Гёзел гюлдей байрамынг,
Къутлайман сени,анам!
Сагъа савлукъ тилейген,
Сени кёп сюйген баланг!