Крихта

Николай Супличенко
Крихта степу – ось вона за містом
Світить де зірками звіробій.
Пагорб дихає ромашкою і літом:
Небом нам розісланий сувій.
Жайворона арія небесна
Душу відправляє до зірок.
І вона замріяна сміється:
На відмінно вивчила урок
Людяності, спокою,любові,
Пам*яти правічної. І ти
Мить оцю полинно-кольорову
В серці закарбуєш назавжди.