Aeon

Ортиков Диёр
Sharp strike to my head,
You are making me wonder.
Do I dread?
No, it's just over what I can't ponder.
Trapped to fight for my vision,
I can't help but see only grace.
People are in their minded prison,
However in goodness I have faith.
It is aeon of great ones,
Shine for whatever you desire.
Time doesn't go, it runs,
So don't let to put out your fire.