Сон-23

Хохол Хохотович
Молодість не має віку,
Хоч здається - межі явні,
На тридцяте поспіль літо,
Слід подумати про плани.

В сімдесят - належить строго
Думати про заповіт,
Не з підскоком йти до Бога,
А спокійно, під стать літ.

Хто ж себе і в сім десятків
Відчуває на пятнадцять,
У того не все в порядку,
З головою - й жодних шансів.

Снилося, що я - бабуся,
Не в класичнім розумінні,
Хоч, як сніг, біловолоса,
Й в зморшках, наче павутинні.

Я нескромно рвусь на кастинг,
В черзі з молоддю на рівних,
На привабливу вакансію
Бути зіркою ефіру.

І директор - толерантний
До жіночого старіння,
Запитав, чим дивувати -
Зможу в віці глядачів я.

Хіба зможу я привабить
Публіку жіночим тілом,
Як троянда, звяла зваба,
Як би бабця не воліла.

Кажу, щоб не хвилювався -
В мене інший важіль впливу.
Маю я природну здатність
І з гівна - робити диво.

Можу, шоу показати,
Для забави без обмежень -
Вертоліт зібю, щоб впав він
Прямо біля телевежі.

Постраждає телестудія,
І не вижеве пілот,
Та відома стану всюди я -
Й попаду в новинний топ.

Загудуть новини - бджолами,
Про сакраментальний збіг.
Вертоліт впав, як на шоу -
Бабку гнали за поріг.