Сон-25

Хохол Хохотович
Як пирують в гуртожитку -
Знають лише ті студенти,
Які там хоч день прожили,
В якості експерименту.

Кожен день гуде общага,
Відзнача черговий привід,
Й пацани іще прищаві -
Та пяніють з пляшки пива.

А дівки - в очах розкутість,
Бо лиш раз дається шанс,
Вчасно хлопця обманути
Й затягнути пяним в загс.

До общаги йдуть фургони,
Грузних клітчатих сумок,
Чи не диво - лиш подзвониш,
Й батьки вишлють продпайок.

У багатших трохи налу -
Спонсорнуть чергову дівку.
У таких завжди навалом -
Пустих пляшок від горілки. 

Як незвичний до пиятик,
Краще з бидлом не тягатись,
Що для них - у морі капля,
Для незвиклих - забагато.

Новачки - як курям на сміх,
Веселять міцних бувальців,
Таких споюють й відразу
Дають смачно проригатись.

А на ранок в універі -
При костюмах, як годиться,
Гуртожитські алкомени
Всіх дивують ерудицією.

І дівки - в обличчя квітнуть,
Геть забувши про вчорашнє.
І обходять сороміцьки
Пяного у чіп - алкашку.