Хазяйка-7

Хохол Хохотович
В господині на всі руки,
Визріла маленька хитрість,
Завела вона в ютубі -
Два акаунти безликі.

В знятих відео учила
Хитрощам кулінарії.
Кожен день і без спочину
Фільмувала те, що вміє.

Одне відео - знімала
У звичайнім антуражі,
Кухонька, яких чимало -
Не справляє жодних вражень.

Інше відео - на показ,
Аби викликати заздрість.
В нім знімала модний посуд,
Що сріблився в кожнім кадрі.

Золочений, фарфоровий
Дорогий сервіз як доказ,
Статків, що попали скромно,
У притворний кіно-фокус.

При однакових рецептах,
І майстерності хазяйки,
Глядачі, як на концерті,
Залишили безліч лайків.

Що й казати, на каналі,
З антуражем небагатим.
Глядачів було замало,
Щоб гордитись результатом.

А на другому каналі
Було близько двох мільйонів,
Підписоти, що банально
Повелась на позолоту.

Тож хазяйка зрозуміла,
Істину просту й безплатну:
Біднота в ютубі мріє
Харчуватись, як багаті.