Я не можу..

Богдан Евлах
Відпустила, загубила,
Наче зрізане волосся..
Ти сказав, щоб не судила:
"Може ми розбіжемося"
Пошматую твоє фото
Стиха лиха наворожу
Зберу зілля-привороту...

Бо я, я без тебе не можу
Бо я , я без тебе не можу
Бо я, я без тебе не можу
Бо я, я без тебе не можу...

Ти даруєш білі квіти
Не мені, і не для мене.
Не спіши тому радіти,
Моя кара наздожене.
Розкидає вітер квіти,
Мені вітер допоможе,
Бо ти мусиш зрозуміти...

Що я, я без тебе не можу
Що я, я без тебе не можу
Що я, я без тебе не можу
Що я, я без тебе не можу.

Пригощу тебе сльозами,
Мої сльози краще кави.
Наче гострими ножами,
Вони ріжуть мої рани.
Та мені жалю не треба -
Це моя розплата божа
За мою любов до тебе....

Бо я , я без тебе не можу,
Бо я, я без тебе не можу
Бо я , я без тебе не можу
Бо я, я без тебе не можу...