Вишивала мати рушники..

Елена Глызь
1
Вишивала мати рушники,
Своїм дітям долю вишивала.
І складались кольори в рядки,
Мати Бога за дітей благала.

Господи, синочка захисти,
І донька нехай біди не знає,
Хай щасливими будуть вони,
Господи, їх бережи, благаю.

2
Вишивала мати день і ніч,
Плакала, старенька, над нитками.
Всі молитви, спогади її
Розквітали з тими рушниками.