Там де Зима затримуэться часто

Оксана Майданська
Минає все швиденько у життю,
В думках лишається лиш казка.
Казка Господня, животворяща...
Природа залишається незмінна.  @

Перші поети і письменники були,
Леся Українка і Тарас Шевченко, @
Михайло Коцюбинський і Іван Франко,
Багато їх,і всі описували про долю України.

                ***
Але життя іде, тепер по іншому,сучасно.   @
У кожному столітті будуть свої таланти і поети.
Стиль майбуття мінятись буде у новім поколінні,
Бо є лиш наше те добро, що творим зараз МИ.

А хтось в минулому творив, а трударі які були,
Та після них,@ і добре руйнували,не цінували.
Не зберігали, реставрувації чомусь не підлягало,
Архітектура залишилась їхня лишень на фото.@

Великі зміни бачимо через багато років,
А десь і зовсім не змінилось за роки,@
Задеревіло, закам'яніло ніяк народ не зрушив,
Те що потрібно нам, так важко відновити.

І все ж таки хтось серед нас щасливчиками стане,
І Бог дасть сили відновити все для майбуття.@
Благословить Він їх, тож відбудують і відтворять,
І стане Світ мов чистая вода, як ранняя ЗОРЯ!

             Oksana Mosoruk -Maydanska
                10.03.2021