Хлiбина

Артем Мамонов
Війна іде,
Погасло сонце.
В мене хлібина
Зсохла на віконці.
А ворог йде,
Він не питає:
"Ти їсти хочеш?"
Він вбиває!
А як не вб'є
То сам помреш,
Чи від хвороби,
Чи від сказу,
А як дитина?
Як старі?
Візьміть хлібину,
Розмочіть її.
А я піду на фронт,
Щоб діти,
З хлібини виростили жито.

2015 год.