про що

Николай Иванович Мельник
Є про що подумати завжди,
Здійснити що ще не встигали,
Зачекай ще трішки підожди,
Щоб коней своїх ми не загнали.
....
Приспів:
А вітер гонить нам думки у слід,
Як краще мрієм поступити,
Щоби взяти  той замерзлий лід, 
Разом із душею розтопити.
....
А ось уже із півдня журналі,
До нас на ріки прилетіли,
Весняні яркі квіти на столі.
Дні зими холодні пролетіли.
....
Нове життя як вишня розцвіте,
І пандемію  десь подіне,
І те дитинство наше золоте,
Зрілість назавжди підміне.
....
Моя пісня.