Знову вперто

Марина Степанская
Опам'ятатись від весни,
Запам'ятати літо,
Отямитися восени,
Зиму перехворіти.

Здолати відчай, біль гіркий,
Вперед і вгору вперто
Іти крізь ураган шпаркий
Супроти страху й смерти,

Кріпитись вірою в любов,
Всежиттєдайну і тверду,
Основу всіх моїх основ.
Упавши, знову вперто йду.