***

Петр Пенчев
ВСЕ ОЩЕ ОТ ЛЮБОВ ИЗГАРЯМ

Оголено и скелетно
 бъдещето
 ме очаква отстрани...
Но не съм уплашен!
Макар и много страшна
 косата му заострена
 няма да отреже моята глава,
защото тя е ценна мостра.
Вече няколко хирурга
 са я проверявали.
Доказателство
 са трите дупки дяволски.
След тяхната намеса
 инсултите
 не се повтарят...
Пък и още
 от любов изгарям!

Публикувано на 29.04.2011 @ 15:12:20
Петър Пенчев