З Днем Народження, зайчик мiй!

Юрий Сафроненко
Ну ось, рідненька моя!
Вітаю тебе з самим головним Святом у Житті!
Радості та Світла тобі стільки, щоб вистачило на ТРИ ВЕСЕЛКИ ОДНОЧАСНО, які я тут спостерігав!
Бабин Машин торт сметанник, млинці с ананасами, чиноловим соком и тамариндовим квасом, шоколад с папая /се місцева динька така/....
Бувай здорова та ніколи не сумуй! Я З ТОБОЮ! ЗАВЖДИ! Як й тоді,коли ти народилася у мої батьківські руки - вони тебе підтримають завжди й нададуть тобі Силу, Любов та Надхнення!

ЗАПАМ*ЯТАЙ НАЗАВЖЛИ!
Ми - БОГИ - діти та нащадки 108 Наших СловянськоАрійських БОГІВ!
Наш Батьківщина - Українська РЕСПУБЛІКА Велика Київська Русь, Наш Український НаРод - сукупність усіх Вільних Козацьких Родів, - усі Живі живонароджені від Наших пращурів по Крові, Любові, Волі, Честі та Совісті на Нащій Батьківщині - землі Наших пращурів!
Наше Серце - Любов, Дух - Воля, Душа - Совість, Кров - Честь, Плоть - Сила!
Наша Січ - СТЕП, а прапор - НЕБО, Герб - СОНЦЕ! Печатка - відбиток Нашого Козацького кулака на потилиці йолопа!
Наш геном ДНК - Наші прадавні Слов*янскі РУНИ! Усі мови на Землі - нарєчія Нашої прадавньої Української МОВИ.
Наш танок гопак - обертання Землі та хоровод усієї Сонячної Системи!
«Маніфест Руса-Господаря ВКР УНР»

Твій батько Юра!
=GoldKing=14.03.2021 /18:15 по-домініканському/

Продовження тут - http://stihi.ru/2021/04/01/8953