Народилась донечка

Елена Роус
В нас народилась донечка ,
Красуня ,наче сонечко ,
Чудовий день народження настав,
З пролісками блакитними,
З дощами непривітними ,
Він попре все тебе подарував.

.......
.......
Нехай здійсняться мрії ,
Кохання душу гріє ,
Твоє тиндітне серце ;;
Не дізнається зрад .
Друзів вірних багато,
В кожен день краплі свята,
Нескінченного щастя ,
Як гірський водоспад.