Як прийняти печаль?

Бондаренко Михаил
Як прийняти печаль?

Як прийняти печаль,
Підлі, болісні рани,
Як стримати себе,
Коли в очі плюють?
Так за кожним у світі,
Янгол свій чи Марія,
Ми убили святе,
І сміємось із себе.
Брата б'ють і ґвалтують сестру,
А ти мовчки стоїш
Із обличчям понурим.
Віри більше немає,
А на місці її
Тільки хаос і вбивства.