Ця зустрiч, як спалах

Марина Степанская
Чи ти пам'ятаєш, яка я на дотик?
І скільки на віях у мене стокроток?
Струм збудження від поцілунків під шкіру?
І цю безборонну глибоку довіру?

Чи шепіт і сміх пам'ятаєш іще ти?
Змалюєш наосліп мої силуети?
О, як суголосно серця наші стука!
Як довго трива - майже вічність!  - розлука!

Ця зустріч, як спалах, така закоротка!
В обіймах твоїх я - тендітна стокротка.
Пелюсточку кожну цілуєш іще ти,
Малюєш недільні мої силуети.