прощай кохання

Слушаева Ксения
Через сотні тисяч написаний віршів,
я знаю, що через слова
відчуєш голос мій.

що ти прийдеш тоді,
коли найбільше потребую,
візьмеш за руку,
а я тебе так ніжно поцілую.

що з ночі день ніколи не настане,
бо зупинився час,
щоб заживити наші рани.

зіграєм в карти,
знаєш,...на бажання,
один - один,
прощай моє кохання.