Чувствата да не загубим още вчера бяхме твърде мла

Петр Пенчев
ЧУВСТВАТА ДА НЕ ЗАГУБИМ

Още вчера бяхме твърде млади.
Шумяхме като пролетни листа.
Мръква се.И нощите са хладни.
Махало шари в моята глава.

Времето, което ни остава,
ще ни стигне ли да се долюбим?
Свещ във църквата ни ще поставя-
по пътя чувствата да не загубим...

14.06.2011 г.
Б. Алекс.
Петър Пенчев