Снiг останнiй

Людмила Татур
Сьогодні зранку знову сніг.
Лапатий, гарний і вальяжний.
На тин, на дах і на поріг
Летить, урочисто і важно...

Він знає - не його пора.
Але нехай не забувають,
Що в березні з його нутра
Іще й хурделиці бувають.

Ну й що, що квітень на носу -
Я можу й в квітні залетіти,
І безсоромно притрушу
Й траву зелену, й перші квіти.

Чекайте. Може ще й зайду...
Якщо лазівочку знайду!