Лiкарняний

Пётр Троян
Під ногами хлюпа нежить,
Захворів я, захворів.
Всесвіт цілий пильно стежить,
Сотні тисяч лікарів.
- Професура та й чаклунки,
Почалося це вночі -
Повернула подарунки,
Забрала мої ключі...
Я блідий з гори до низу,
Аритмія вже добу.
-Ось, тримай для єкспертизи
Два коктелі "Марабу"...
Так ретельно на фейсбуці
В спілних фото пацієнт
Таємниці видасть куці,
Симптоматики фрагмент.
-Той, нарешті, все відомо,
Наче в сяйві ліхтарів.
Залишайся, друже вдома,
Захворів ти, захворів...
Не хвилюйся, справа звична.
Все мине. Це все мине...
Так, пігулки яловичні
Запивати "Каберне".
Не дивись її світлини,
Не пиши кохання лист...
Ну немає тут провини,
Що ти виріс егоїст.
Натиск може вбити мрію
Нерозібраних валіз.
Бо вона також хворіє -
В Інстаграмі епікриз...