Я - лиш сторiнка...

Лю Нели
Невже і справді, ти скажи, цікаво,
Знати чим дихаю і як пройшов мій день?
Чи з цукром п'ю я зранку свою каву?
І в чому зміст моїх написаних пісень?

Для чого грати нам у "Кішки-мишки"?
Для чого душу мою змучену торкать?
Я - лиш сторінка непрочитаної книжки,
Далека зірка, яку просто не дістать.

               20.03.2021