Слова i почуття - обручка сильна

Лю Нели
У творчості нема національності.
Творити - це частиночка Творця,
Це сприйняття душею субреальності,
Процес не вивченний донині до кінця.

Душа поета - пташка в небі вільна,
Летить...вдихає свіжий вітер рим...
Слова і почуття - обручка сильна,
Серце і розум вмить стають одним...

Одним єдиним, дивним поцілунком...
В гармонії емоцій...влучних фраз...
Непередбаченим, чудовим подарунком,
Ціннішим будь-яких земних прикрас.

                21.03.21