Шрамована доля

Прокопенко Юрий
Без тебе так важко, не хочеться жити,
Згортається кров мелодійних речей.
Масштаб катастрофи дощами прошитий,
Ятрить віднедавна, сильніше пече.
Без шансів, пихато всміхається карма,
Вона задоволена, жертва пройшла.
Сплюндроване серце, та подать не марна,
Добром відкупившись від пострілу зла.
Без тебе так зимно, вогонь не зігріє,
Повітря ковток, як завжди, замалий.
Шрамована доля, нічого не вдієш…
Допоки не вернеш усе, що спалив.

20:40, 21.03.2021 рік.

Зображення: http://pomada.cc