Сум зникне з талою водою

Александр Цихач
Ти не плач, пройде все як туман,
Весняний вітер всі розвіє хмари.
Розтане лід і щастя океан,
Прогонить всі сумні примари.

І знову зацвітуть сади,
Лелеки прилетять з весною,
І чисті води змиють всі сліди,
Сум зникне з талою водою.