B тишинi заплав

Александр Харчик
Зовсім не навмисно,   
в тишині заплав,
на воді іскристій,       
зоряне намисто,            
місяць малював.

Майже цілий вечір,
качур качку звав,
до полону течій, 
в сяюче намисто,   
на воді заплав.         

Берег воду стиснув      
і тоді не знав,
що безсонний качур,      
з зоряним намистом,   
у воді пірнав.               

Зовсім не навмисно,   
качур качку звав…   
Засіяло щастя,               
золотим намистом, 
в тишині заплав.




фото с интернета