Сон-47

Хохол Хохотович
Нині в школі надто складно
Стати лідером між дітьми,
Щоб здобути популярність -
Треба трохи попотіти.

Кулаки та розпальцовка -
Відійшли в минулий вік,
Нині лідер - хто в тусовці
Рулить на мільйон осіб.

Лідер - модний у тік-тоці,
Та на відео кумедний,
І приколи завжди мочить,
Від яких сміються й мертві.

Тож стараються дівчата
Й пацани в дотепних мемах,
В неті варто розпочати,
Аби кінчити, як треба.

Заспівати, станцювати,
Пострибати, наче кролик.
Діти знають, як піймати
Популярність, знявши ролик.

Щось потворне і бридотне,
Безсоромне учудити.
Щоб довести до нудоти -
І дорослих розізлити.

Розтрощить новенький ноут,
Чи розбити телефон,
І кривляючись, як клоун,
Кинуть батька на бабло.

Гнутись, мятись і сідати
З переляку на шпагат,
Чи на мостик зразу стати
Після куверка назад.

Бути в курсі нових трендів
Хайпувати на новинах,
Щоб триматися на гребені -
І не збити в кров коліна.

Надто важко нині дітям
Досягати нових звершень.
Брітні Спірс і Бреду Піту
Мабуть, було значно легше.