Поет-графоман

Людмила Татур
Є серед нас поети,
Є серед нас графомани.
Є серед грошей монети,
Серед людей - наркомани.
Не все, що говорять - правда.
Не все золоте, що блищить.
І завжди (!) навіт - то неправда!
Не завжди горить - де димить.
==============================
І це є така аксіома,
Бо вірш - то не роман!
І сильно набив вже оскому
Такий поет-графоман!