В пошуках кохання

Виктор Янковенко
Не вбачай в тім любов, коли серце нерівно забилось,
Бо любов – коли ваші серця тріпотять в унісон.
Не вважай за любов те, що в мареві ночі  наснилось,
Як полюбиш – заснути не зможеш, забудеш про сон.

Не вбачай в тім любов, коли кисню тобі не хватає,
Коли пристрасть відніме твій розум і манить постіль.
Бо любов не втече, вона вічна і не поспішає.
Вона душі полонить і радість приносить, і біль.

Не кричи про любов, пересуди вона всі поглине,
Де відчує оману чи зраду – в ту ж мить пропаде.
Лише мантру затверджуй постійно: «Кохання прилине!»
І повір, що колись в твоїм серці любов розцвіте!