Lieciu gyvenima kitaip. Lietuva. LT

Ýäâàðäàñ ßñâèëèñ
  Lieciu gyvenima kitaip,

  Akyse brinksta plonas sluoksnis ledo,

  Krutineje tikset tiksejo ir nutilo,

  Sustojo laikas. Laikrodis sirdi sugedo.