Им Арцах! Мой Арцах!

Альберт Миракян
Им Арцах!
1куп
Каротем  им хизах Арцахин
Нра,джрин, сарерин,антарнерин
haсарак жоховурдин,ев анмаh heроснерин
Анныман бнуцянн у отhин
Прип
Даредар анкахуцюнес кертел
Даредар тшнамун эс джартел

Воч ми уж кез чи котрел ,байц зоheрес шат твел
hайтнвелес  ашхарум, пативес стехцел
Зоhвацнерн текуз чкан,байц еркнкиц дзен к тан
У твума ,вор ми лав ор hет кган

2куп
ЕС им веh ,haйреникнем теснум
Арцахум,Карсум, Ванум,Мушум
Мер нпатакин вор haсненк, нор петуцюн каруценк
Миянанк ми hзор брунцкh  менк стехценк

Прип
Даредар отар азгерен екел
Даредар мер стехцацнен джартел
Джохки, хавари мечов амбохч  азгов енк анцел
Ахкадуцюн,сов, тарапанкh енк тесел
Муразнел мер катарви,хахахуцюн тох лини
hуйсовенк вор мер астехнел к пайли

Альберт Миракян 28 марта 2021г