Мимика мене не пидводить

Елена Покровка 2
Міміка мене не підводить,
ПОтяг у вічність пішов.
Що ж вона тінню все ходить?
Що їй наснилося знов?

Вітер малює кривульки,
Знову змітає пісок,
Ось ці шаленії пульки,
Роблять останній " кидОк"

Дзінькають склянки в долонях,
Сумно,_ усі за столом.
Сніг на засніжених скронях,
З скатерті капає ром
2021