Svarbiausiai tai, kas daro zmones LT

Ýäâàðäàñ ßñâèëèñ
Svarbiausiai tai, kas daro zmones,

Gyvenant plokstumoj, erdveje klystant,

Sultingos sielos kunais aprengtais,

Is isores nuogais, dvasinisis nudistais.