Сало пид колином

Шишикин Александр
Настали славнії часи для України,
Прийшла до нас Європа в кружевних трусах.
А Слава, мов та птиця над землею лине,
Та гідність, величчю своєю підпирає небеса!

Майдан приніс нам волю й незалежність,
І в шоколаді сало нам ялозе по губам.
Запанували! Кава, опера, нарешті...
Аж громадянство України взяв Жан-Клод Ван Дамм.

Он бабу Гальку доглядає німець Йохан,
Свиней пасе поляк, у фермера Петра.
Дав Бог що президенти є не лохи,
Один не лох талантом на бандурі грав.

Наш газ країна ватна транзитує,
Поставили таки їх в позу - а ля ваш.
Ми з ким воюєм - з тими не торгуєм,
Козацький дух не дозволяє наш.

Зарплата - девяносто тисяч гривень,
І пенсія мабуть уже за сімдесят.
На голові каструля, закриває бивень,
Хотів сказать - в каструлі смажать порося.

Куди не глянь - у владі Українці,
І гарно в’ються оселедці по боках.
Зтікає мед по бороді, і хлюпа через вінця,
Поміг константинопольський Аллах.

Куб газу, коштує вісімдесят копійок,
Хлібина, десь чотири тридцять п’ять.
Та про таке не міг я навіть мріять,
Тож буду Славу, мов молитву повторять.


Вірші про політику і не тільки
https://t.me/politikstih