Муки на хрестi

Клавдия Дмитрив
Ісусе Христе сину Божий,
За нас помер ти на хресті,
Було з каміння твоє ложе,
Та вчинки твої золоті.

Ти йшов за нас на смерть свідомо,
Щоби життя нам врятувать,
Тобі було про все відомо…
Кати взялися розпинать.

Терпів ти муки, Божий сину,
Стікала з тіла твого кров,
На себе взяв людську провину,
За нас померти був готов.

Вінок терновий одягнули,
Тебе прибили до хреста,
Квач в оцет нелюди вмокнули,
Пекли і рани і вуста.

Тебе благаєм, сину Божий,
Усі гріхи нам відпусти,
Нам твоя ласка допоможе,
І грішних нас за все прости.

21.03.2021 р.