***

Петр Пенчев
ЛИТВАМ

Морето ми измива греховете.
В пясъка заравям старите си влюбвания.
Изпращам си мечтите с ехото.
Слънцето ме инжектира против уроки.

Освободен от всичко - литвам.
Но ниско...Рано ми е да възкръсна.
Знам го.Даже не опитвам...
Само семе за Любов разпръсквам.

19.09.2011 г.
Б. Алекс.
Петър Пенчев