Verkei tu vakarais, kai verkia lietus? LT

Ýäâàðäàñ ßñâèëèñ
Verkei tu vakarais, kai verkia lietus?

Pro asaras tu klausei jo ka jis galetu?

Nepaprastos ir paprastos zmonos ieskotu?

Nesuprastos nepaprastos ieskot noretu?

Gyventi vienisas, sau lyjant, sugebetu?

Vandens lasu, belyjant lietui daug,

Zmoniu lasuos, TAVES,

Jis ir noredamas, nepastebetu.