Кохання

Вика Кидик
Кохання - відчуття, які передати нам складно,
Когось всім серцем кохаємо, а когось ревнуємо і прощаємо,
Забуваємо образи, закриваючи на все свої очі,
Тікаємо від чогось, що нас болить, та не розуміємо для чого.

Можливо це не зовсім то кохання,
Про яке пишуть в книгах, показуючи в фільмах романтичні сюжети,
Це щось більш ніж поцілунок та пристрасть,
Але помиляємося, коли називаємо це звичкою.

Людину, яку ми щиро кохаємо,
Не важливо по імені чи коханим (-ою) називаємо,
Це вчинки, дії, підтримка, опора,
Незалежно від ситуацій, не залишає, а продовжує йти далі з тобою.
Заради кохання свого ми готові на подвиг,
Не слухаємо іншим, бо їх слова не змінять у людині нічого,
Окрім тебе ніхто краще твою половинку не знає,
Судити її з іншими, ти такого права просто не маєш.

Якщо ти любиш всім серцем,
Тримайся тих відчуттів,
Не роби дурні вчинки, щоб потім не жалів у житті,
Все буде, але буде пізніше,
Не надійся, що хтось за тебе здійснить усі твої бажані мрії.