Siltos zuvis - salti zmones. LT

Ýäâàðäàñ ßñâèëèñ
Siltos zuvis - salti zmones,

Lygus kelias - gylios duobes,

Kales nakti - rimtos kates,

Ikru sekla minta patys.

Senas draugas - limfa sekso,

Abu kencia.

Arti.

Metras.